|
www.miastenie.ro Tot ce ati dori sa discutati despre Miastenia Gravis
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
argesanu cristina
Data înscrierii: 12/Iun/2009 Mesaje: 9 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 17, 2009 4:29 pm Titlul subiectului: Buna ziua |
|
|
Am descoperit acum 2 saptamani ca am miastenia gravis forma generalizata.A inceput totul anul trecut in noiembrie: mi se subtia vocea,aveam probleme la mancat,la baut.Am fost pe la multi doctori...pana si la dentist care mi-a zis ca am mandibula nu stiu cum :shock: .Dar cu mainile si picioarele nu aveam probleme,astea au inceput in aprilie cand asa pur si simplu am cazut in genunchi.Am fost la un doctor neurolog si mi-a zis ca sunt stresata si mi-a dat sa iau anasten(potasiu,magneziu,creatina),dupa care am inceput sa am probleme si mai mari.Si acum 2 saptamani am fost internata la spitalul de urgența unde mi-au facut CT...si au descoperit ca am timusul ca un nodul,este de 1,7 cm.Am fost trimisa la spitalul Fundeni,la doamna dr. Valciu Crisanda,unde mi-au facut injecția cu miostin si am rezultat pozitiva.Ma pregateste ptr operație.Nu-mi este frica,vreau din tot sufletul sa ma fac bine,si simt in mine o putere si o dorința de a fi sanatoasa si sper din tot sufletul ca dupa operație imi voi reveni.Fac tratament cu medrol,cipical,vitaminaE,vitamina C,omez si mestinon numai la nevoie(pana acum l-am luat doar de 3 ori).Doamne ajuta sa fie totul bine.Am auzit ca in momentul in care boala este descoperita mai repede ai sanse mari sa te vindeci total,sper :( :)
Va urez la toti multa sanatate si numai bine |
|
| Sus |
|
 |
mihaela
Data înscrierii: 10/Ian/2008 Mesaje: 24
|
Trimis: Lun Iun 29, 2009 7:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Sanatate multa si tie Cristina!
Cred ca in acest moment ai depasit de mult operatia....
Cum iti este?
Iti doresc sa-ti mearga din ce in ce mai bine!
Mihaela, Bucuresti, 35 ani |
|
| Sus |
|
 |
argesanu cristina
Data înscrierii: 12/Iun/2009 Mesaje: 9 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 29, 2009 9:25 am Titlul subiectului: buna |
|
|
Buna.
Multumesc foarte mult de sfaturi.Acum sunt in Italia,,am grija sa nu obosesc,sa tin tratamentul...de operatie inca nu stiu nimica.La urmatorul control sa vad ce zice doamna Dr. Crisanda,dar momentan ma simt destul de bine (fara mestinon,doar la nevoie), se vede ca am iesit din criza.Sper din tot sufletul sa merg inainte asa.
Iti multumesc inca o data ptr tot si iti urez multa sanatate. |
|
| Sus |
|
 |
tamara
Data înscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Apr 01, 2010 2:36 pm Titlul subiectului: timectomia |
|
|
Buna ziua,
am rasfoit un pic mesajele afisate ca sa ma pot lamuri mai bine.... dar nu am prea reusit si sunt destul de confuza
am fost diagnosticata cu MG in decembrie 2009, iar boala s-a manifestat din noiembrie 2009. deci recent
singurul tratament pe care il iau Neostigmina, 3 tablete/zi, ocazional vit C, pentru crestrea imunitatii.
doctorul care m-a diagnosticat mi-a recomandat operatia, dar nu prea reusesc sa gasesc informatiile necesare.
voiam sa vorbesc cu cineva care a facut aceasta operatie, atat "traditional" cat si "laparoscopic"
poate reusiti sa ma ajutati
multumesc |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|