Pagina de start a forumului www.miastenie.ro www.miastenie.ro
Tot ce ati dori sa discutati despre Miastenia Gravis

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

mestinonul si oboseala intelectuala

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.miastenie.ro -> Tratament medicamentos
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
nadira2409

Data înscrierii: 13/Ian/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 9:47 am    Titlul subiectului: mestinonul si oboseala intelectuala Răspunde cu citat (quote)

Buna,am citit de curand un articol despre efectul mestinon de stimulare a functiei cognitive cerebrale,se pare ca e ceva cu stimularea colinergica cerebrala... mai nou e folosit experimental si tratamentul bolii Alzheimer sau dementa senila.
Deci ,iata ca mestinonul nostru are valente noi! (ma gandeam eu ca de-aia suntem noi asa de destepti ,ca luam mestinon! ha ha)
lasand gluma, treaba e serioasa cercetatorii japonezi au facut studii la miastenici care declara ca atunci cand sunt obositi si nu s e mai pot concentra ,o tableta de mestinon are efectul unei cafele tari sau a unui somn odihnitor.Si unii dintre noi pot confirma asta,eu una sunt mai vioaie (la cap) seara ca dimineata si poate ca si datorta acumularii efectului mestinonului
problema este ..ciudata,pt ca tot cercetarile au aratat ca mestinonul ca substanta nu trece bariera hematoencefalica ,adica nu are cum sa ajunga la creier (sau nu s-a demostrat pana acum)
Deci ,sa luam mestinon ca e bun! drag,
Nadia Radulescu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Kiss Angela

Data înscrierii: 03/Aug/2008
Locație: Toplita

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 9:07 pm    Titlul subiectului: Buna Răspunde cu citat (quote)

Very Happy Draga Nadia .Si eu dupa masa ,seara ma simt mai energica .In schimb dimineata ,inainte de masa ma simt mai 'moale' .Dar ,in general ,starea mea depinde de starea phsihica .Incerc sa ma fac inteleasa de familie ,dar degeaba .Cel mai rau este, cind nu esti 'ajutata 'nici macar de cei apropiati !Va doresc sa fiti inconjurati de OAMENI ,care va 'ridica' .Multa sanatate si sa ne auzim de bine !!:*
nadira2409

Data înscrierii: 13/Ian/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 07, 2009 9:04 am    Titlul subiectului: oboseala matinala Răspunde cu citat (quote)

Angela ,cei care luam cortizon suntem mai slabiti dimineata pentru ca suprarenala se trezeste mai greu....Dar putem compensa luand mai mult mestinon pana la pranz.

nadia
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ramona sonea

Data înscrierii: 12/Apr/2009
Locație: tirgu mures

MesajTrimis: Sâm Mai 01, 2010 1:45 pm    Titlul subiectului: stiam Răspunde cu citat (quote)

buna nadia eu stiam de mult asta cu mestinonul ca are evecte pozitive la inteligentza noastra mia zis doctorita din croatia Maria Sorstac adevaru e ca toate persoanele care avem aceasta nenorocita boala avem acolo un pic de creer mai concentrat Razz mentionez ca angela are dreptate eu la fel is ft moale dimineatza dar asta nu cred ca e din cauza la cortizon deoarece eu tot timpul is maole de dimineatza si nu iau cortizon va pup dulce si sanatate maxima la toti! Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.miastenie.ro -> Tratament medicamentos Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum