| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
nadira2409
Data înscrierii: 13/Ian/2008 Mesaje: 89 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 9:47 am Titlul subiectului: mestinonul si oboseala intelectuala |
|
|
Buna,am citit de curand un articol despre efectul mestinon de stimulare a functiei cognitive cerebrale,se pare ca e ceva cu stimularea colinergica cerebrala... mai nou e folosit experimental si tratamentul bolii Alzheimer sau dementa senila.
Deci ,iata ca mestinonul nostru are valente noi! (ma gandeam eu ca de-aia suntem noi asa de destepti ,ca luam mestinon! ha ha)
lasand gluma, treaba e serioasa cercetatorii japonezi au facut studii la miastenici care declara ca atunci cand sunt obositi si nu s e mai pot concentra ,o tableta de mestinon are efectul unei cafele tari sau a unui somn odihnitor.Si unii dintre noi pot confirma asta,eu una sunt mai vioaie (la cap) seara ca dimineata si poate ca si datorta acumularii efectului mestinonului
problema este ..ciudata,pt ca tot cercetarile au aratat ca mestinonul ca substanta nu trece bariera hematoencefalica ,adica nu are cum sa ajunga la creier (sau nu s-a demostrat pana acum)
Deci ,sa luam mestinon ca e bun! drag,
Nadia Radulescu |
|
| Sus |
|
 |
Kiss Angela
Data înscrierii: 03/Aug/2008 Mesaje: 3 Locație: Toplita
|
Trimis: Vin Iul 03, 2009 9:07 pm Titlul subiectului: Buna |
|
|
Draga Nadia .Si eu dupa masa ,seara ma simt mai energica .In schimb dimineata ,inainte de masa ma simt mai 'moale' .Dar ,in general ,starea mea depinde de starea phsihica .Incerc sa ma fac inteleasa de familie ,dar degeaba .Cel mai rau este, cind nu esti 'ajutata 'nici macar de cei apropiati !Va doresc sa fiti inconjurati de OAMENI ,care va 'ridica' .Multa sanatate si sa ne auzim de bine !!:* _________________ KISS |
|
| Sus |
|
 |
nadira2409
Data înscrierii: 13/Ian/2008 Mesaje: 89 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 07, 2009 9:04 am Titlul subiectului: oboseala matinala |
|
|
Angela ,cei care luam cortizon suntem mai slabiti dimineata pentru ca suprarenala se trezeste mai greu....Dar putem compensa luand mai mult mestinon pana la pranz.
nadia |
|
| Sus |
|
 |
ramona sonea
Data înscrierii: 12/Apr/2009 Mesaje: 17 Locație: tirgu mures
|
Trimis: Sâm Mai 01, 2010 1:45 pm Titlul subiectului: stiam |
|
|
buna nadia eu stiam de mult asta cu mestinonul ca are evecte pozitive la inteligentza noastra mia zis doctorita din croatia Maria Sorstac adevaru e ca toate persoanele care avem aceasta nenorocita boala avem acolo un pic de creer mai concentrat mentionez ca angela are dreptate eu la fel is ft moale dimineatza dar asta nu cred ca e din cauza la cortizon deoarece eu tot timpul is maole de dimineatza si nu iau cortizon va pup dulce si sanatate maxima la toti!  |
|
| Sus |
|
 |
|