Pagina de start a forumului www.miastenie.ro www.miastenie.ro
Tot ce ati dori sa discutati despre Miastenia Gravis

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

a incercat cineva schizandra?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.miastenie.ro -> Tratamente naturiste
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
nadira2409

Data înscrierii: 13/Ian/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Apr 28, 2008 10:02 am    Titlul subiectului: a incercat cineva schizandra? Răspunde cu citat (quote)

http://www.naturashop.ro/schizandra-fruit-p-940.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Natalia

Data înscrierii: 07/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Natalia S, Timisoara, diagnosticata cu miastenia acum o luna, antcorpi-288, 3 mestinon/zi, timus insuficient involuat. Sunt cam nehotarita in legature cu timectomia. Banuiesc ca are si timusul rolul lui in organism, si de ce sa il scot daca simptomele revin???
Nu am incercat inca schizandra, dar deja l-am comandat si o sa va tin la curent cu rezultatele.
Oricum pe linga tratamentul cu mestinon iau ulei de catina(imunostimulator, vitaminizant..), coada calului si ulei de seminte de in (contine omega 3-6-9. de 2 ori mai mult decit uleiul de peste). Pe linga toate astea am inceput sedinte de reflexoterapie o data la doua zile. Plus schizandra cind il voi primi.

Tot cam din aceeasi gama cu schizandra ar fi "Reishi"
Ce parere aveti de extractul de timus?
A mai incercat cineva tratamentele naturiste pt. aceasta boala? Daca da, ce rezultate ati avut?

Va insir aici efectele de la
........Reishi
Indicatii
-antitumoral (stimuleazĂŁ macrofagele, celulele natural ucigaÂșe NK, induce apoptoza, inhibĂŁ angiogeneza, creÂște rata de folosire a oxigenului, inhibĂŁ metastazele, creÂște producĂŸia de interleukine Âși TNF - factorul de necrozĂŁ tumoralĂŁ)
-micÂșoreazĂŁ durerile Ăźn cancer
-protejeazĂŁ organismul Ăźn chimio Âși radioterapie
-adaptogen (stimuleazĂŁ selectiv funcĂŸiile organismului ajutĂąndu-l sĂŁ se adapteze fizic, psihic, imunitar)
-antioxidant (reduce acĂŸiunea radicalilor liberi, ĂźmpiedicĂŁ peroxidarea lipidicĂŁ)
-regleazĂŁ echilibrul acido-bazic (alcalinizant)
-creÂște energia Qi, energia vitalĂŁ care susĂŸine Ăźntregul organism
-imunomodulator (regleazĂŁ sistemul imunitar) - se administreazĂŁ Ăźn boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatitĂŁ autoimunĂŁ, poliartritĂŁ reumatoidĂŁ, diabet, lupus, tiroiditĂŁ, vitiligo, sclerodermie), dar Âși Ăźn stĂŁri cu deficit de imunitate
-creÂște nivelul imunoglobulinei IgA (protejeazĂŁ mucoasele), IgG (cea mai importantĂŁ imunoglobulinĂŁ din corp, neutralizeazĂŁ toxinele Âși microbii din sĂąnge Âși limfĂŁ) Âși IgM (distruge bacteriile)
-regleazĂŁ tensiunea arterialĂŁ
-reduce nivelul glicemiei (ĂźmbunĂŁtĂŁĂŸeÂște funcĂŸiile pancreasului Âși creÂște sensibilitatea la insulinĂŁ)
-detoxifiant Âși hepatoprotector (induce producĂŸia de interferon endogen, scade transaminazele, reduce fibroza hepaticĂŁ Âși Ăźn ciroza alcoolicĂŁ)
-detoxifiant Âși drenor limfatic
-antialergic (inhibĂŁ producĂŸia de histaminĂŁ)
-antiviral (virusul Epstein Barr, HIV, HPV, virusul hepatic B, C, gripal, herpetic, suprimĂŁ durerile postherpetice)
-menĂŸine echilibrul hormonal, stimuleazĂŁ glandele suprarenale (Ăźn stres, depresie)
-neuroregenerator, ĂźmbunĂŁtĂŁĂŸeÂște memoria, somnul, calmeazĂŁ, echilibreazĂŁ spiritual
-reduce edemele pulmonare, infecĂŸiile respiratorii
-tonic cardiovascular (accidente cerebrovasculare, insuficienĂŸĂŁ coronarianĂŁ, infarct miocardic, flebite, hemoroizi)
-inhibĂŁ agregarea plachetarĂŁ
-hipocolsterolemiant (inhibĂŁ sinteza colesterolului)
-relaxeazĂŁ sistemul muscular
-protector gastric Âși duodenal
-protejeazĂŁ uterul (ĂźmpiedicĂŁ formarea fibroamelor uterine)

....Schizandra
Indicatii :

- imunomodulator (regleaza sistemul imunitar) - se administreaza in boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie), dar si in stari cu deficit de imunitate - protector hepatic exceptional (hepatite virale si alcoolice, ciroza)
- tonic renal si pulmonar
- adaptogen (stimuleaza selectiv functiile organismului ajutĂąndu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar)
- tonic general (actioneaza pe fiecare din cele 12 meridiane energetice ale corpului uman, prelungeste viata si calitatea ei)
- astringent, antiseptic
- detoxifica limfa
- amelioreaza vederea si auzul
- tonic nervos exceptional (in insomnii, halucinatii, paranoia, depresii, pierderi de memorie, iritabilitate, nevroze, lipsa de coordonare si concentrare, imbunatateste reflexele), linisteste spiritual si calmeaza inima
- normalizeaza nivelul glicemiei, colesterolului, tensiunii arteriale, impiedica peroxidarea lipidica
- imbunatateste activitatea glandelor suprarenale (in situatii de stres, depresii)
- ajuta refacerea organismului dupa interventii chirurgicale
- tonic sexual masculin si feminin, afrodisiac
- dermatonic (eczeme, urticarii, candidoze, reda frumusetea pielii)
- afectiuni gastrointestinale (diaree, dizenterie, infectii cu Helycobacter pylori)
- reduce transpiratiile nocturne
- stimuleaza contractiile uterine
Sus
dielons
Site Admin

Data înscrierii: 18/Dec/2007

MesajTrimis: Mie Iul 09, 2008 11:37 am    Titlul subiectului: tratamente alternative Răspunde cu citat (quote)

Natalia, cum te mai simti?
Cum isi fac efectul tratamentele alternative?
De-abea astept sa ne povestesti si noua..Smile
Iti doresc sa te simti din ce in ce mai bine!
Mihaela Baragan
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
anita

Data înscrierii: 08/Feb/2008

MesajTrimis: Mie Iul 09, 2008 1:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am o parere f. buna despre Reishi. Am urmat o cura intensiva acum vreo 5 ani, combinata cu vitamina A, mangan si alte minerale si m-am simtit foarte bine. Nu stiu care dintre ele mi-a facut mai bine , manganul sau reishi, sau poate tocmai combinatia a fost cea potrivita. Din pacate, cand am mai luat Reishi si alta data, produs romanesc, nu am mai avut acelasi efect. Poate ca cele americane erau mai bune.
Sus
LAZARENERAMO_CT

Data înscrierii: 12/Noi/2008
Locație: sacelede constanta

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

EU AM INCERCAT CU UN ANUMIT TERAPEUT CARE APARE DES LA TV ASA NUMITUL VASILE PLANT DAR INAFARA CA NU PUTEAI CONCEPE SA LE ATINGI DE GURA PT ERAU ORIBILE NU AU AVUT NICI EFECT CU TOATE CA EL A SUSTINUT PE POST CA A VINDECAT MIASTENII SI CA NU VOI REGRETA SUMA DE BANI PE CARE O VOI PLATIDAR ERAU DOAR NISTE APE COLORATE SI ATAT MARE GRIJA LA ACESTI OAMENI Shocked
LAZARENERAMO_CT

Data înscrierii: 12/Noi/2008
Locație: sacelede constanta

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DE UNDE POT COMANDA SI EI REISHI SAU SCHIZANDRA CAT COSTA ASTEPT RASPUNS VA ROG
Laughing
anita

Data înscrierii: 08/Feb/2008

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti cumpara reishi sau Lingzhi de la Plafar. Este produsa de Laboratoarele medica http://www.medicalab.ro/catalog/product_info.php/cPath/32_36/products_id/785 si costa cam 25 de lei. Eu am avut reishi adus de cineva din America si mi s-a parut mai bun, dar acum nu mai am cum sa-l comand acolo si il iau de la Plafar.
Sus
Natalia

Data înscrierii: 07/Mai/2008

MesajTrimis: Sâm Mai 15, 2010 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna,

nu am mai scris de mult pe acest topic, mg de 4 ani, diagnosticata de 2 ai. Pot spune ca am incercat pe pielea mea cam toate tratamentele naturiste, reishi, schizandra, reflxetoterapie, catina+ multe altele de care nu imi amintesc acuma, toate fara nici un rezultat, ba din contra, dupa 2 ani am ajuns din nou la medic. Intr-adevad anticorpii mi-au scazut de la 288 la 14, cu toate acestea ma simteam mai rau, acuma doi ani aveam probleme doar cu vorbitul si cu mainile din cand in cand, acuma am ajuns sa pic si din picioare. Am trecut de 3 saptamani pe tratament si cu prednison 10/zi pe langa mestinon 3/zi, plus calciu, omeran. Luni ma duc sa ma programez pt operatie in timisoara, sunt la Dr. Petrica Maxim si ma va opera Dr. Lazar, sa-mi tineti pumnii. Imi pare rau ca nu m-am dus mai demult, am tot stat si am sperat ca e doar un vis urat, am negat realitatea, e greu sa accept ca dintr-o persoana ffff activa am ajuns aproape de o leguma. Ce mai vreau sa va intreb, in special pe Nadia- pe viitor voi dori sa fac un copil, am RH negatv, si nu sunt la prima sarcina, am inteles ca trebuie facut un vaccin impotriva anticorpilor anti-rh, am voie sa-l fac, sau sa-mi iau gandul?
Multumesc, Natalia 32 ani
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.miastenie.ro -> Tratamente naturiste Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum