nicog
Data înscrierii: 13/Mai/2009 Mesaje: 2 Locație: Mangalia
|
Trimis: Joi Iun 03, 2010 11:41 am Titlul subiectului: TERAPIE DE GRUP |
|
|
Pe 29 mai ne-am intalnit la Constanta, noi cei cu miastenie din Dobrogea alaturi de familiile noastre si membri fondatori ai asociatiatiei din Bucuresti, a fost o intalnire foarte placuta, recreativa, din care fiecare am invatat de la celalalt cum sa depasim problemele pe care le intalnim datorita bolii, pentru membrii familiei noastre a fost o experienta noua asa si ei ne pot ajuta mai mult si pot invata unul de la celalalt cum ne poate ajuta fara a ne sufoca si a ne incuraja. Intalnirea noastra ne-a dovedit ca nu suntem singuri cu toate ca suntem unici in manifestarea bolii si ca nici unul nu suntem la fel, dar ca putem aveam multe in comun si ne putem ajuta si incuraja. Eu as propune sa ne intalnim si sa va intalniti asa cum am facut noi pentru a ne sfatui si ajuta sa mergem mai departe cu noi forte. Pentru mine personal a contat mult sa descopar oameni cu aceleasi probleme cu ale mele, probleme pe care le putem trece impreuna alaturi de familiile noastre si de prietenii nostrii miastenici, numai noi putem invata unul de la altul, nici un medic nu ne poate ajuta pentru a depasi monentele grele si pentru a ne facem o viata confortabila, ei ne pot ajuta medicamentos, dar viata usoara noi reusim sa o facem, forta in noi sta.
A trai inseamna a lupta-Seneca |
|